Verbouwen / Renovatie

Home Wat wij doen Verbouwen / Renovatie

Verbouwen / Renovatie

Aannemersbedrijf van Leeuwen en Bosman BV heeft vele jaren ervaring als het om verbouwen, uitbreiden en renoveren van woningen en bedrijfsgebouwen gaat.

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakraam of dakkapel, aan of opbouw, keuken of badkamer verbouwing of het vernieuwen en isoleren van vloer, wanden en plafonds, hardhouten en kunststof kozijnen en gevelbekleding, u kunt bij van Leeuwen en Bosman BV. terecht.

Tevens kunnen wij alle werkzaamheden welke bij een verbouwing om de hoek komen kijken voor u uitvoeren, u moet hierbij bijvoorbeeld denken aan; stuuk- en metselwerk, betonwerk, elektrawerk, loodgieterswerk, schilderwerk, tegelwerk etc. wij hebben een uitgebreid netwerk van vakbekwame onderaannemers om ons heen verzameld zodat wij altijd een volledig plaatje voor u kunnen maken, en dus ook een overzichtelijk geheel van de kosten en de planning.

Heeft u plannen dan kunnen wij u in een vroeg stadium adviseren en begeleiden, en vaak al in een vroeg stadium een raming van de kosten geven. Een dakkapel of uitbouw aan de achterzijde van de woning is tegenwoordig vaak vergunning vrij als er binnen de norm gebouwd wordt. Via de site van de overheid kunt u zelf kijken of uw plannen vergunningplichtig zijn of niet.

Indien uw plannen wel vergunningplichtig zijn dan brengen wij u graag in contact met een architect welke uw plannen verder gestalte kan geven. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Sienergie, deze Stichting geeft advies en tips op het gebied van verduurzamen van bestaande woningen. U kunt meer informatie vinden op de site www.sienergie-aalsmeer.nl

Hieronder vindt u een selectie van projecten welke wij in de loop der jaren hebben uitgevoerd.

BEL MIJ TERUG
Maak gebruik van de contact formulier of
Bel 0297-362801

Heeft u plannen voor een renovatie of verbouwing?
Wij kunnen alle werkzaamheden welke bij een verbouwing om de hoek komen kijken voor u uitvoeren.