Projectontwikkeling

Home Wat wij doen Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Aannemersbedrijf van Leeuwen en Bosman BV is sinds 2010 gestart met het in eigen beheer aanschaffen van hoofdzakelijk begane grond appartementen in de meest geliefde buurten van Amsterdam.

Deze panden worden gestript, en naar gelang de staat van het pand her ingedeeld en hoogwaardig verbouwd en afgewerkt, en turn key opgeleverd.

De diverse panden worden in een zo vroeg mogelijk stadium aan de hand van 3D animatie tekeningen in de verkoop gezet. Dit geeft een potentiële koper de mogelijkheid om een indruk te krijgen van de diverse indeling mogelijkheden van het pand. Tevens heeft de koper in een vroeg stadium nog alles te kiezen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken, sanitair en tegels, binnendeuren en beslag, vloeren en kleur van schilderwerk etc. Maar ook de groottes van de verschillende ruimte zijn binnen de beperkingen van het pand nog naar eigen wens in te delen.

Met enige regelmaat hebben wij weer een nieuw project in de verkoop, houdt hiervoor onze website in de gaten. Maar ook het in opdracht aankopen en verbouwen van een pand behoort tot de mogelijkheden, of u bent op zoek naar een woning in een bepaalde buurt, neem hiervoor contact op..

Professional-Approach-To-The-Project-Image

  • hoogwaardig verbouwd.
  • 3D animatie tekeningen.
  • Snelle koper  heeft dan de mogelijkheid te beslissen over vloer, tegels, sanitair, keuken en afwerking.

Bel mij terug
Maak gebruik van de contact formulier of
Bel 0297-362801
Bent u opzoek naar een pand om te verbouwen?
Het in opdracht aankopen en verbouwen van een pand behoort tot de mogelijkheden