Over ons

Home Over ons

Over ons

In 2007 is Aannemersbedrijf Van Leeuwen en Bosman BV opgericht.
Van Leeuwen Bouw met eigenaar Rene van Leeuwen en Bosman Onderhoud met eigenaar Jeroen Bosman besloten na jarenlange prettige samenwerking de kennis en kunde te bundelen. Een nieuwe organisatie was geboren.

Aannemersbedrijf van Leeuwen en Bosman BV is ervaringsdeskundige op het gebied van nieuwbouw, verbouw of renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Of het nu gaat om het vervangen van een dakraam, nieuwbouw of een complete renovatie, geen klus is voor ons te groot of te klein.

Sinds 2010 zijn wij naast deze activiteiten ook actief op de vastgoed markt in hoofdzakelijk Amsterdam. Van Leeuwen en Bosman BV koopt verouderde appartementen op om deze vervolgens grondig te renoveren en in te richten naar de eisen van deze tijd. Het gekochte appartement wordt in een vroeg stadium te koop aangeboden. Dit met als grote voordeel dat een potentiële koper inspraak heeft in bijvoorbeeld de nieuwe indeling.

Op onze website kunt u in de portfolio een ruim overzicht van de werkzaamheden vinden welke wij al hebben afgerond in de afgelopen jaren tot foto’s van onderhanden werken op dit moment.

Wij denken graag met u mee over het optimaliseren van uw woongenot of het realiseren van uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw.

arrow

Verbouwen & Renovatie

Kwalitatief hoogwaardig verbouwd.

arrow

Nieuwbouw

Mogelijkheid om 3D animatie tekening te laten maken.

arrow

Projectontwikkeling

Snelle koper  heeft dan de mogelijkheid te beslissen over vloer, tegels, sanitair, keuken en afwerking.