Informatie

Home Informatie

Sienergie

Van Leeuwen en Bosman BV is aangesloten bij Stichting Sienergie. Deze stichting heeft als hoofddoel bestaande bebouwing duurzamer te maken door bijvoorbeeld een woning te isoleren.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Stichting www.sienergie-aalsmeer.nl

Bouwvergunning

Een aan- of uitbouw is een bouwwerk dat u tegen uw bestaande woning aanbouwt en dat direct in verbinding staat met het woonhuis. Dit kan een garage of berging zijn, maar ook een uitbouw van uw woonkamer of keuken. Belangrijk is waar u de aanbouw of uitbouw wilt bouwen.

 

In de regel geldt, dat alles wat grenst aan de openbare ruimte (weg of groen) zoals de voorkant en bij hoekwoningen de zijkant van de woning, een grotere invloed heeft op de directe omgeving dan bouwwerken die aan de achterkant worden gebouwd. Daarom mag een aan- of uitbouw aan de voor- of zijkant van de woning meestal niet bouwvergunningsvrij worden gebouwd. Als u op de link bouwvergunning klikt, wordt u doorverwezen naar de site van de Rijksoverheid, hier kunt u direct zien of uw een vergunning moet aanvragen.

Verbouwen

Wanneer uw huidige woning niet meer aan uw wensen voldoet, maar u niet van plan bent om te verhuizen, kan een verbouwing uitkomst bieden. Maak daarom gerust eens een afspraak met Aannemersbedrijf van Leeuwen en Bosman om uw plannen en wensen aan ons voor te leggen.

Wij kijken dan wat bouwkundig mogelijk is en maken samen met u een schetsontwerp. Wij kijken dan wat bouwkundig mogelijk is en maken samen met u een schetsontwerp. U ontvangt van ons tevens een concurrerende prijsopgave voor de uitvoering van de verbouwing of uitbreiding. Onze specialiteiten zijn het maken van serres, badkamers, dakkapellen, kozijnvernieuwing en keukens, natuurlijk voeren wij ook graag andere dingen voor u uit.

Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van bouwtekeningen en berekeningen en u begeleiden bij het maken van een bouwaanvraag.

Van plan om te verbouwen ?
Duurzaamheid, verbouwing en bouwvergunningen.